Monipuoliset lomanviettomahdollisuudet

Tervetuloa Kelkkaileviin! Aistikas loma on tarjolla helposti, sillä astut heti mökkiovelta suoraan Pohjois-Suomen kauneimpaan luontoon. Lapin yötön yö – on elämys, joka kannattaa kokea.
Tutustu lomanviettomahdollisuuksiin, alla on muutama linkki. Ainoa rajoitus on mielikuvitus: jos harrastat valokuvausta, loman voi viettää vaikka kuvaten upeita maisemia – tai aina voi vain olla.

 

Tunturi-Lappi käsittää Enontekiön, Kittilän, Muonion ja Kolarin kunnat, jotka muodostavat Ounas, Pallas, Olos, Ylläs ja Levi -tunturikeskit-tymän. Kittilän suuressa tunturikeskuksessa on laskettelijoiden ja hiihtäjienkin suosima Levi. Koska alue on matkailun vetovoimainen keskus, löydät helposti ravitsemis- ja ohjelmapalveluja, kauppoja, huoltamoita ja kaiken tarvitsemasi.
Alueella on erinomaiset mahdollisuudet laskettelun lisäksi moottorikelkkailuun. Kittilän kunnan alueella kelkkareitit ovat alueen moottorikelkkayrittäjien, Levi Ski Resortin ja kunnan ylläpitämiä. Kelkkareittikarttoja voi ostaa Levin Matkailusta sekä Kittilän kunnan neuvonnasta (Valtatie 15, Kittilä). Karttoja on saatavilla myös Levin Matkailuneuvonnasta.
Kesällä kannattaa tutustua Levin 18-väyläiseen golfkenttään. Kelkkailevin lähistöllä on hyviä apajia lomailijoille, jotka nauttivat marjastuksesta, sienestyksestä tai kalastuksesta. Alue tarjoaa erinomaiset maastot retkeilyyn ja patikointiin. Puhtaasta luonnosta voi nauttia myös pyöräilyn, ratsastamisen, uinnin tai veneilyn merkeissä.

 

Linkkejä

Kittilä
Levi
Golf
Kelkkareitit
Kelkkareittien kunto
Kelkkakerho
Metsähallitus/kelkat
Retkeilijälle
Kansallispuisto
Ratsastus
Palveluhakemisto